середу, 24 липня 2013 р.

Ювілей бібліотекаря Буської РДБ Сай Галини Яроспавівни

Колектив працівників Буської ЦРБ щиро вітає з ювілейними 
50 – ми   уродинами бібліотекаря Буської РДБ Сай Галину Ярославівну. 
 Шановна ювілярко! З нагоди свята зичимо Вам міцного здоровя, достатку, прихильності від долі, творчого натхнення до праці!
Нехай Ваші будні будуть освітлені любов’ю, увагою і щирістю рідних та друзів. Нехай невладним буде час і світла стелиться дорога, хай буде щастя повен дім, благословення Вам від Бога!
 
 
                                                          
З повагою, колеги - бібліотекарі

четвер, 18 липня 2013 р.

50 років Алієвій Олександрі Мар'янівні





Колектив працівників відділу культури та туризму Буської РДА, колеги – бібліотекарі  щиро вітають з життєвим ювілеєм завідувачку відділу комплектування та обробки літератури Буської ЦРБ 
Алієву Олександру Мар’янівну.
       Життєва доля вишита любистком, калиною і хрестиком доріг… Зачарувався липень урочисто, приніс вітання і на Ваш поріг. Хай доля подарує Вам добро, здоров’я, щастя і натхнення! Щоб Ви жили ще сотню літ під Божим і людським благословенням!:


Колектив бібліотекарів

середу, 17 липня 2013 р.

55 років директору Буської ЦБС Оксані Богданівній Стецик

                           Вітальний відео-сюжет

Колектив працівників  відділу культури та туризму Буської РДА, колеги – бібліотекарі щиро вітають з життєвим ювілеєм директора Буської централізованої бібліотечної системи Стецик Оксану Богданівну. Бібліотечній справі ювілярка віддала 38 років свого життя, пройшовши усі щаблі професійного зростання. Більше двадцяти років вона очолює бібліотечну спільноту району. Високий професіоналізм, готовність до інновацій, відповідальність, наполегливість та  вміння долати труднощі   – ось риси, притаманні  досвідченому  керівникові. Завдяки їй налагоджено тісні звязки з відомими краянами, з авторами та видавцями. Про це свідчать  книжкові фестивалі, презентації та свята книги, які проводять книгозбірні району. Оксана Богданівна щиро любить свій край. Бібліотечне краєзнавство – улюблена грань її діяльності. Сторінка за сторінкою вона збирає,  накопичує та впорядковує матеріали з історії та сьогодення Бущини, адже переконана, що це наабияка цінність для майбутніх поколінь.
    За роки своєї праці Оксана Богданівна здобула вагомий досвід бібліотечної роботи, яким щедро ділиться зі своїми колегами. Вона  вболіває за проблеми бібліотечної галузі та щиро радіє, коли бібліотечні заклади "переїжджають" у  сучасні приміщення, впроваджують нові інформаційні технології та поповнюються  новими книгами.
   Шановна ювілярко! Прийміть найтепліші вітання з нагоди Ваших ювілейних уродин. Ви – мудра жінка, любляча дружина і щаслива матір двох синів  та бабуся двох онучок. Ви – чуйна, уважна та доброзичлива людина, людина з відкритою душею та великим серцем! То ж ми зичимо Вам міцного здоров’я, миру та злагоди в родині, Божого благословення, творчої наснаги у праці, завжди правильних рішень та відкриття нових горизонтів!”
Наші вітання - у цьому відеосюжеті:


Колектив працівників бібліотеки



суботу, 6 липня 2013 р.

10-а річниця з дня смерті Михайла Туркевича

3 липня 2003 року помер видатний альпініст Михайло Туркевич.
Свіжий номер районки про це:

Команда Буськоої бібліотеки