суботу, 7 січня 2017 р.

РІЗДВЯНИЙ ПОДАРУНОК ВІД ФОРУМУ СТАЛОЇ ЕНЕРГЕТИКИ SEF-2016 KYIV


11-12 жовтня 2016 у Києві відбувся SEF-2016 Kyiv, 8-й Міжнародний Форум Сталої Енергетики в Україні, найбільша ділова подія, присвячена новітнім енергетичним технологіям та рішенням. Понад 350 учасників з 29 країн обговорили з керівниками галузевих міністерств та відомств України інвестиційні можливості у сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики. В рамках форуму відбулась низка важливих переговорів, зустрічей, підписання угод та контрактів.

У межах форуму був оголошений конкурс для блогерів і журналістів на тему сталої енергетики в Україні ( https://sefkyiv.com/contest-media/ )

Заохочувальний приз у номінації «За правильні мрії» напередодні Різдва Христового отримала на "НОВІЙ ПОШТІ" бібліотекар, координатор ПЄІ Буської центральної районної бібліотеки імені Івана Котляревського Марія Литвин. Так оргкомітет Форуму SEF-2016 KYIV відзначив її відеоматеріал «Я маю мрію» (https://youtu.be/5Z5mVl_eeF0 ). .

Сумка, футболка та зарядний пристрій для гаджетів на сонячній панелі – таким є заохочувальний стартовий набір для енергетичного розділу задуманого нею креативного проекту (див. http://zik.ua/…/predstavnytstvo_yes_v_ukraini_dopomagaie_zd… ), який реалізується в коридорі Буської бібліотеки. Розмістити тут прапори країн ЄС, інформаційну графіку про 17 Цілей сталого розвитку ООН і освітити приміщення за допомогою альтернативної енергії - таке завдання поставила перед пунктом Європейської інформації Буської бібліотеки його координатор Марія Литвин.(http://zik.ua/…/u_troh_bibliotekah_lvivshchyny_vidkryyut_pu… )

Немає коментарів: