суботу, 21 травня 2022 р.

День ЄВРОПИ 2022

Цьогоріч Дні Європи в Україні особливі – ми зустрічаємо їх в умовах війни. Ніхто не очікував  на цю війну. Вже втретє бібліотека долучається до святкування онлайн. Фактично це  шосте відзначення Дня Європи, перше відбулося 27 травня 2016 року під час Відкриття пункту Європейської інформації  - ПЄІ.  
 Сьогодні, 21 травня 2022 року, в бібліотечному "Коридорі в майбутнє" оновлено  стенд багаторічної дружби  "Міста побратими: Каліш Польща - Буськ Україна" Вгорі над стендом замайоріли два прапорці Польщі та України.

На честь Дня Європи 2022 , в довгому бібліотечному "Коридорі в майбутнє" поруч прапора Франції з'явився великий стяг Іспанії, її автономної області Каталонії.Його продемонстрував віртуальний користувач Інтернет-центру Юрій Білик.

   Ми віримо, що настане довгоочікуваний мир і коридором прямуємо до того часу, коли тут з'явиться український прапор, як країни члена Європейського Союзу!

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

День Європи в Україні 2021 

День Європи 2017 на фоні архітектурних перлин Буська  

День Європи в Буську  

 

 

Немає коментарів: