вівторок, 3 квітня 2012 р.

Безперервна освіта в дії

Цими днями минає два роки з тих пір, як я закінчила дистанційні курси в Інституті післядипломної освіти при Державній Академії керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю "Управління бібліотекою та нові послуги для користувачів".
Навчання, яке тривало з 01 лютого 2010 до 31 березня 2010 року, вимагало застосування інтернет-технологій і тому мені, як працівнику Інтернет-центру Буської ЦРБ, принесло чимало захоплюючих моментів. Тоді, пригадую, навчилася користуватись офісною програмою POWER POINT. Після закінчення навчання отримала СВІДОЦТВО про підвищення кваліфікації (див. на знімок):

За приємним збігом обставин, ніби стверджуючи  концепцію неперервності освіти, саме в ці дні надійшло запрошення тепер вже на очне навчання на 2 квітня 2012 року у Регіональний тренінговий центр Львівської обласної універсальної бібліотеки. То був майстер-клас "Віртуальна книжкова виставка" для бібліотечних працівників згідно річного плану, затвердженого Міжнародною радою наукових досліджень та обмінів (IREX).
Тут у невеликому колективі бібліотекарів Львівщини (дивись на знімках нище) під керівництвом досвідченого координатора Олени Василівни Шматько ми успішно оволоділи іншою цікавою програмою WINDOWS MOWIE MAKER. Тож, сподіваюсь, на цьому блозі незабаром з'являться віртуальні виставки цікавих видань. А в цьому допоможе нам книга "Віртуальна "реальність"публічних бібліотек", яку всі учасники привезли зі Львова додому.





                                                                       Інженер-бібліотекар Марія Литвин

Немає коментарів: