четвер, 31 травня 2012 р.

До 100-річчя Пласту

Цьогоріч Україна відзначає 100 років Національної скаутської організації Пласт. Коротку відеоінформацію про це дивіться у сюжеті Перного національного телеканалу від 12.04:2012:


 У читальному залі Буської центральної районної бібліотеки готується тематична книжкова виставка про ювілей Пласту - міцної спілки дітей і дорослих.

Сьогодні, 31 травня у селі Гутиську Тур'янському проходить районне пластове Свято Весни і шкільний фестиваль "Червона рута". Учасників цього спільного дійства привітав голова Буської РДА Володимир Сай, а голова районної ради Володимир Замроз з нагоди ювілею Пласту нагородив керівника районної організації Пласт Людмилу Гураш і зв'язкового куреня імені Дмитра Куп'яка Володимира Жолновича. Вінцем програми свята став виступ Заслуженого артиста України Ігора Богдана, який народився у Гутиську і  тепер живе в Канаді.

До Вашої уваги відеофрагмент Юрія Білика з місця події:


                               

P.S.
А ще, принагідно, з приємністю згадуємо лютий 2003 року. Виконуючи девіз пластунів про допомогу слабшим, керівник Красненської станиці Людмила Гураш привезла тоді в прохолодне приміщення бібліотечного Інтернет-центру потужний електронагрівач. Це створило затишок в єдиному на той час місці доступу до Інтернету. Адже тоді сюди, крім волонтера Корпусу миру США, за інформацією, як за живлющою водою, прямував кожен, хто мав найменше бажання.

Богдан Литвин, керівник Інтернет-центру
МАТЕРІАЛ НА СТАДІЇ РОЗРОБКИ

Немає коментарів: