пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

Інформативно-роз'яснювальний семінар компанії "Шеврон"

Сьогодні, 8 лютого 2013 року, читачі Буської бібліотеки взяли участь в інформативно-роз’яснювальному семінарі американської компанії «Шеврон Україна» з проблем видобування сланцевого природного газу в Олеському родовищі. Перед цим вони грунтовно вивчили питання в Інтернет-центрі, створеному за сприяння Посольства США в Україні: переглянули відео, почитали відгуки спеціалістів.



На семінар в актовий зал Буської музичної школи прибули представники Золочівського та Перемишлянського районів. Були присутні також голова Буської РДА Володимир Сай, голова районної ради Володимир Замроз, голова представництва «Шеврон» в Україні Пітер Кларк, інші працівники  компанії, голови місцевих рад, члени ГО, політичних партій, журналісти.
Учасники заходу переглянули відеоматеріали про виробництво сланцевого газу, охорону навколишнього середовища, досвід компанії по розробці родовищ у США та Польщі. Усі мали можливість висловитись, обмінятися думками та отримати відповіді на запитання.
Відеофрагмент з цієї події  розміщено тут:




Бущанка Оксана Куйбіда переглядає відеоматеріали компанії "Шеврон"

 Олександра Клим та Євген Белей вирішили вивчати проблеми сланцевих розробок в Польщі, куди незабаром вирушають на заробітки

Юрій Білик і Роман Піджарко працівники відділу культури, цікавляться видобутком сланцевого газу 
                             
 Марія Литвин, інженер-бібліотекар Інтернет-центру Буської ЦРБ

Немає коментарів: