середу, 11 вересня 2013 р.

Презентація книги Богдана Гориня "Любов і творчість Софії Караффи-Корбут"

Сьогодні, 11 вересня 2013 року в Буському РНД відбулася презентація книги Богдана Гориня "Любов і творчість Софії Караффи-Корбут".  У книзі  йдеться про Мистецтво та Любов. Про долю творця в умовах тоталітарного суспільства та про велике, без взаємності, кохання. Це вічні, але до кінця так і незвідані теми. Тож, на презентацію зібралися львівські письменники, журналісти, представники органів влади, краєзнавці, бібліотекарі та читачі.
Сценарій заходу уклали та вели його директор бібліотеки Оксана Стецик і завідувачка методичним відділом Леся Вовк, а виконавча ініціатива, як завжди, належала керівнику відділу культури Людмилі Ціхоцькій.
Перед присутніми виступили: автор твору Богдан Горинь, розпорядник творчої спадщини Софії Караффи-Корбут Василь Валько, директор видавництва "Каменяр" Дмитро Сапіга, поет Богдан Чепурко, упорядник книжки Мирослав Левицький, керівник відділу культури Людмила Ціхоцька,  письменник-краєзнавець Михайло Зозуля, місцевий літератор Роман Бучко, заступник директора Буської ЦБС по роботі з дітьми Галина Гораль та інші.



...............................................................................................................
Зазначимо, що автор є далекоглядною людиною і в майбутньому збирається розмістити книгу в Інтернеті. Саме так він відповів на запитання про доступність для читачів бібліотеки електронної версії книжки.
Сценарій згодом

Немає коментарів: