суботу, 21 травня 2016 р.

День Європи в Буську

У день святкування Дня Європи  в Буську кожен одягнув вишиванку і поспішив на площу біля ратуші

З ініціативи директора Буського РНД Ганни Грушицької пройшла урочиста хода у вишиванках. У святі взяли участь очільники району, державні службовці, представники галузей освіти і культури, патріотична молодь ГО "Сокіл", ГО "Інформаційно-ресурсний цент міста Буськ", ГО "Товариство Бужани".

Свято прикрасила понад сотня байкерів, а юні пластуни прийшли їх підтримати. Усі з цікавістю розглядали техніку, а бібліотекарі роздавали листівки з запрошенням відвідати новостворений пункт Європейської інформації у Буській бібліотеці.

Короткі відеофрагменти прогляньте тут:























Виступ головного байкера



Дорогі мешканці стародавнього Буська !
Від імені нашої ватаги байкерів від усього серця вітаю вас з Днем Європи в Україні
Про  наше життя ходить багато різних домислів. І ніхто не знає хто ми і чим насправді живемо (окрім обраних, яким ми ці таємниці відкрили). Всі думають що життя байкерів – це  така собі подорож на мотоциклі. Але, виявляється, це зовсім не так. Ми – такі ж люди, як ви. Ми працюємо і розважаємось, закохуємось і створюємо сім’ї.  

Та все ж ми відрізняємось від інших. І зовсім не тим, що наше хоббі - це водночас наше життя. Їздити на мотоциклі може майже кожен (хто не особливо боїться за своє життя!), а ось конструювати мотоцикл із старого мт  (дніпро) або урала чи іншого мотоцикла – мистецтво. На створення одного мотоцикла «шедевру» іде від місяця до трьох і більше років. Усе залежить від коштів, часу і що головне від бажання.

Попри цю всю схожість та різницю ми, байкери, єдині з нашим народом в його устремлінні до Європи, ми хочемо подорожувати країнами ЄС на швидких і надійних німецьких мотоциклах. Тому разом з ГО «ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК» ми радіємо, що Європейський Союз  у межах програми «ЕРАЗМУС» відкрив при Буській бібліотеці Пункт Європейської інформації. Ми віримо, що як креативні люди, за допомогою програми «КРЕАТИВНА ЄВРОПА» зможемо побувати в європейських країнах, навчатись і працювати .

БУСЬК – ЦЕ ЄВРОПЕЙСЬКЕ МІСТО!

Україна – ЦЕ ЄВРОПА!

 ВІТАЮ ГРОМАДУ !

 ДО ЗУСТРІЧІ НА ЄВРОПЕЙСЬКИХ ШЛЯХАХ!


Марія Литвин, інженер-бібліотекар Буської РЦБС




Немає коментарів: