середу, 20 липня 2016 р.

Представництво ЄС в Україні допомагає здійснювати креативний проект у Буській бібліотеці

Cьогодні Буська бібліотека отримала від Представництва ЄС в Україні пакет інформаційних матеріалів: 20 прапорів ЄС, 20 кульок з символікою ЄС (синього та жовтого кольору), 20 брошур про експорт до ЄС, а також матеріали для дітей: 20 маленьких карт ЄС і 20 брошур «Європа-гра». У такий спосіб поважна установа ЄС підтримала креативний проект щодо створення у коридорі районного Народного дому і бібліотеки своєрідного агітаційного артоб’єкту з трьох розділів: «Європейський Союз», «Сталий розвиток», «Енергоощадні технології».
Ідея вперше  висловлена 27 травня 2016 року під час відкриття у Буській центральній районній бібліотеці імені Івана Котляревського пункту Європейської інформації й була схвалена присутніми на урочистості представниками влади, журналістами
(дивись:
1) матеріал Ірини Гаєвської "Вікно в Європу"  у часописі "Воля народу" №23  від 2 червня 2016 року, с.5
https://issuu.com/volyanarodu/docs/vn232016  
У Буську вважають, що наочна інформація про Європейський Союз та цілі сталого розвитку ООН ( http://www.un.org.ua/ua/tsili-rozvytku-tysiacholittia/tsili-staloho-rozvytku ), якщо її освітити за допомогою сонячної енергетики, вражатиме відвідувачів бібліотеки і неодмінно принесе результат у найближчому майбутньому. Тому, заручившись підтримкою поважних міжнародних установ, в центральному закладі культури створили всі необхідні для реалізації креативного проекту умови, зокрема, встановили сучасну систему відеоспостереження.
(Відеозвіт про цю подію, як редактор Буського порталу Роман Матвіюк вручає директору Буської бібліотеки Оксані Стецик подарунок від Представництва ЄС в Україні, дивись https://www.youtube.com/watch?v=L72g5zQc_f8&feature=youtu.be )

Богдан Литвин, керівник Інтернет-центру Буської бібліотеки







Немає коментарів: