пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Генеральне консульство Польщі у Львові дало старт креативному проекту в Буську

Сьогодні, 25 листопада 2016 року, активіст ГО "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК" Іван Клим побував у приміщенні генерального консульства РП у Львові. Там у відділі культури, освіти та співпраці з польською громадою в Україні Владислав Кучинський подякував йому за ініціативу ГО"ІРЦМБ" в реалізації проєвропейського креативного проекту в пункті Європейської інформації Буської бібліотеки (ПЄІ). Пан Владислав передав йому  каталоги та листівки з туристичною інформацією про Польщу, а також вручив національний  прапор Польщі на час реалізації проекту.

Нагадаємо, що з ідеєю розмістити в темному коридорі районного Народного дому інформаційних матеріалів про 17 цілей сталого розвитку ООН, Європейський Союз та відновлювальні джерела енергії  ще у травні 2016 року під час відкриття ПЄІ його координатор і керівник громадської організації  Марія Литвин. Цю ініціативу схвалила місцева влада, а у липні Представництво ЄС в Україні підтримало креативний проект у Буську, надавши комплект інформаційних матеріалів, які з Києва привіз журналіст Буського медіа-порталу Роман Матвіюк.



Оскільки РП першою з 27 країн ЄС підхопила проект, то інформаційні матеріали про Польщу незабаром будуть розміщені після стенду ПЄІ "ПУЛЬС ЄВРОПИ". За процесом реалізації можна спостерігати онлайн в Інтернеті  в будні з 12.00 до 12.05.

А поки інші представництва країн ЄС в Україні вирішують, як їм приєднатись до ініціативних бущан, вони надіслали на конкурс для журналістів і блогерів  8-го київського Міжнародного Форуму та Виставки Сталої Енергетики SEF KYIV-2016 відео про креативний проект, сподіваючись знайти спонсорів для альтернативного освітлення коридору за допомогою енергії вітру та сонця.

 





Немає коментарів: