неділю, 10 вересня 2017 р.

10 версня 10 шведів оглянули Золоту підкову Львівщини і палац Бадені в Буську

Схоже на те, що багаторічні мрії буських можновладців  про приєднання палацу Бадені у Буську до так званої Золотої підкови Львівщини мають всі шанси для втілення в життя. Принаймні, сьогоднішній візит 10 шведських туристів після Підгорецького та Олеського замків до нашого міста, організований Софією Енгстром зі Шведського інституту,  є черговим кроком на цьому шляху.

До заслуг місцевої влади слід віднести прекрасний стан доріг, які притягують автотуристів у наше місто. Цю картину  доповнює інформаційне покриття провайдерів Інтернету та операторів сотового зв'язку. 

 

Група туристів на чолі з Софією Енгстром на території палацу Бадені у Буську

 

  На території церкви святої Параскеви в Буську екскурсію проводить координатор ПЄІ Буської бібліотеки Марія Литвин (перша зліва)

 

  Біля колекції прапорів креативного проекту 

"Коридор у майбутнє"

  У читальному залі Буської ЦРБ ім. І.Котляревського шведи знайомляться з книжковою виставкою "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації у бібліотеках"

Про цю подію дивіться у відеосюжеті.



Координатор ПЄІ  Марія Литвин

Буськ увійде до маршруту "Золота підкова Львівщини" Gazeta.ua
24  липня 2008 20:58

До замків «Золотої підкови» Львівщини може приєднатись палац Бадені, що у Буську? Львівський портал 16 листопада 2016, 15:11 | 


 

 


Немає коментарів: