середу, 18 жовтня 2017 р.

Осінні канікули, бібліотека, конкурси

У Інтернет-центрі бібліотеки на осінніх канікулах людно, бо тут створено креативний простір. Метою якого є ознайомлення з можливостями кар'єрного росту у Європейському союзі. Діти бажають стати інженерами-програмістами, футболістами, рекламістами. 

 Наші користувачі починають з найпростішого


Дівчата-конкурсанти  отримали в подарунок книжечки англійською та польською мовами про Гданськ


Юні  велосипедисти читають подаровані компанією  BOSCH  книги "Уявіть собі зелене майбутнє"


25 років поспіль, у найскрутніші часи передплачує газету "Експрес" Буська бібліотека. Тут на березі Західного Бугу в XVI cт. в епоху рукописів виготовляли папір для перших українських друкованих книжок. Тож вже майже 500 років містяни читають все під гаслом "Читай! Формат не має значення! " Місцевий часопис "Воля народу" дехто читає навіть зараз, завтрішній номер, котрий ще друкується у Львові на поліграфкомбінаті "Молода Галичина" ( https://issuu.com/volya.../docs/volya_narodu__42_19-oct-2017 )

Методист Марія Литвин розповіла нашим юним користувачам про конкурс газети Експрес то 11-12 річні бущани влаштували справжний флешмоб з читання "Експресу" на папері й на гаджетах. Так вже хочеться дітям, щоб бібліотека виграла 10 тис. гривень Вони впевнені, що ці гроші будуть витрачені на майбутнє, на креативні проекти для найширших мас населення. Якщо це справжній конкурс, в якому щось вирішує редакція, а не RANDOM , то приз принесе максимальний ефект саме тут: в першому бібліотечному Інтернет-центрі Львівщини, у пункті Європейської інформації, де реалізується креативний проект "Коридор у майбутнє" ( http://buskl.blogspot.com/2017/05/blog-post.html ). 8 років тому так зробила редакція журналу "Hi-Tech pro" (див https://hi-tech.ua/.../kak-kompyuter-s-intel-core-2-duo.../ )



З надією, що приз потрапить у майбутнє, а не одинакам з минулого прикріплено цю світлину зроблену в публічному просторі "Німецький бік"( теж нещодавно створеному довкола бібліотеки див. http://publicspace.in.ua/ )

До дня народження газети оголошено пошуки найкреативнішого читача «Експресу».

Потрібно показати, як Ви читаєте газету. Вдома, сидячи на дивані? У кав’ярні за сніданком? З сім’єю? З колегами на роботі? Здивуйте нас, а ми подаруємо 10 000 гривень Вам!

...
Правила участі у розіграші прості:
- вподобайте сторінку Газета "Експрес" - Україна;
- у коментарях під цим постом РОЗМІСТІТЬ ФОТО, ЯК ВИ ЧИТАЄТЕ ГАЗЕТУ "ЕКСПРЕС".

Серед усіх учасників, які виконають зазначені умови, редакція обере найоригінальніше фото, автор якого й отримає подарунок. Результати розіграшу – 25 жовтня.
Показати більше...


Флешмоб з прапорами Європейських футбольних клубів. Колекцію прапорів подарувала начальник відділу культури Людмила Ціхоцька


У коридорі в майбутнє майбутні читачі бібліотеки

РЕДКОЛЕГІЯ БЛОГУ

Немає коментарів: