неділю, 29 вересня 2019 р.

Бібліотечна онлайн - вікторина до Всеукраїнського Дня бібліотек

Вітаємо всю українську бібліотечну спільноту України з Всеукраїнським Днем бібліотек, буських бібліотекарів з 75- річчям Буської ЦРБ ім. І.Котляревського, а бущан з 922-річчям Буська. Просимо взяти участь у першій українській онлайн-вікторині за технологіями 4.0 Книжкові призи від Люблінської бібліотеки вже в Інтернет-центрі 


ГО "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК"

 

 #ДЕНЬУБІБЛІОТЕЦІ
ЦІ СКРІНИ ПРОМОВИСТО СВІДЧАТЬ ПРО АКТИВНУ УЧАСТЬ КОРИСТУВАЧІВ У ОНЛАЙН ВІКТОРИНІ ПРИУРОЧЕНІЙ ДО 75-РІЧЧЯ БУСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ ТА 922- РІЧЧЯ МІСТА. ВОНИ І ЗАРАЗ ПРАЦЮЮТТЬ З ПИТАННЯМИ ВІКТОРИНИ. ПРИЄДНУЙТЕСЬ, ПРИЗИ З ЛЮБЛІНА ЧЕКАЮТЬ І НА ВАС ПРОСТО КЛІКНІТЬ ПО - https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfom4XPie_caPRav…/viewform…

 

 

 

 

 

 

 

 

День міста в Буську відзначать заходами в 3 просторах, 3 конкурсами та онлайн-вікториною «Моє рідне місто» 

 

6 жовтня 2019 року Буськ, що на Львівщині відзначить 922-річчя. Як свідчить афіша Дня міста 2019, того дня тут відбудуться численні святкові заходи в 3-х просторах: спортивному, концертно-розважальному та дитячому.

На святкуванні Дня міста будуть нагороджені призами і дипломами переможці в таких 3-х номінаціях: 1.Конкурс малюнку «Моє рідне місто». 2.Фотоконкурс «Моє рідне місто». 3.Конкурс вірша «Моє рідне місто». Рішення про це виконавчий комітет Буської міської ради ухвалив ще  12 вересня 2019 року.  Головна мета конкурсу – прищепити любов до рідного міста.

Роботи  можна подавати за адресою: пл.900-річчя Буська, буд.1, м. Буськ, Львівська обл. (Буська міська рада), тел.:(03264) 2-11-94, e-mail:Busk-1097@ukr.net, контактна особа – секретар міської ради Рудіон Людмила Андріївна.

А громадська організація «ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК»  30 вересня 2019 року, з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек та 75-річчя Буської центральної районної бібліотеки ім.І.Котляревського запустила в мережі бібліотечну онлайн-вікторину «Моє рідне місто» ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfom4XPie_caPRavhyuhIEe07yFOkmuZfKLnqb22Pu1sZ8FAQ/viewform?fbclid=IwAR3grN2GU5im5UWrlRHAPhD-3baxXQSNe4rTNtZ8PjLKZBxz74epNZ8jPD8 ) на базі GOOGLE   технологій.  Усі, хто дасть правильні відповіді на 22 питання вікторини, отримають книжкові призи від польського міста Люблін.


 

                                                      Редколегія блогу

Немає коментарів: