четвер, 2 квітня 2020 р.

У Буську до Міжнародного дня дитячої книги

 Інтернет-центр Буської бібліотеки виклав в онлайн доступ численні інформаційні матеріали, напрацьовані впродовж 21-річчя його існування, серед яких дитяча література:

Персонал центру потурбувався про організацію чіткого пошуку найсвіжішої літератури, отриманої бібліотекою у межах програми державних закупівель. З цією метою за  GOOGLE-технологіями тут створений унікальний хмарний електронний каталог.
А для  того, щоб юний читач палко любив і знав свій рідний край, працівники Інтернет-центру оцифрували видання з локальної історії. За ініціативою краєзнавця Михайла Зозулі всі вони  розміщені у ОНЛАЙН БІБЛІОТЕКА БУСЬКОЇ ГРОМАДИ   нн
Крім того, навіть в умовах карантину в приміщенні центру ні на мить не вимикається телекомунікаційне обладнання вільної зони  WI-FI в публічному просторі "Німецький бік".
Довідка
Інтернет-центр Буської бібліотеки - перший на Львівщині створений за проєктами МФВ (1999) та Посольства США в Україні (2001-2010). Діючи за девізом "Інформацію - в кожну домівку", він з першого дня працював у режимі 24/7. Сьогодні про його роботу знають у багатьох країнах світу, з якими  його поєднують міжнародні освітні проєкти. Зокрема, з 2016 року тут  діє пункт Європейської інформації

Немає коментарів: