середу, 15 липня 2020 р.

Бібліотечні успіхи і перемоги під час карантину


Підсумки тижня сталої енергії ЄС




Європейський тиждень сталої енергії 2020 (22-29 червня ) приніс черговий успіх координаторці пункту Європейської інформації  Буської бібліотеки Марії Литвин. 

 

 

 Змістовний опис дистанційної роботи під час карантину COVID-19 проілюстрований світлинами був відзначений 3-м призовим місцем у фотоконкурсі «Кращий зелений офіс !» від Представництва ЄС в Україні. 

Нещодавно "Нова Пошта" принесла подарунок для неї - зовнішній акумулятор 4-го покоління  Xiaomi Mi Power Bank .  Тепер проблеми з зарядкою численних   гаджетів і навіть ноутбуків вона не матиме.

 

 

Ці світлини зроблені у коридорі бібліотеки біля стенду "Пульс Європи" де діє креативний простір "Коридор у майбутнє", Задумано, що коридор з прапорами  країн ЄС буде освітлений альтернативними джерелами енергії.

Прогляньте короткий відеоролик про сталу енергетику в Буську

 



 

А  про традиційні  бібліографічні здобутки під час карантину читайте у свіжому номері місцевого часопису "Воля народу" 

 

Довідка


Європейський тиждень сталої енергії (EU SEW) - найбільший захід, присвячений відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії в Європі та за її межами. Він об'єднує державні органи, приватні компанії, неурядові організації та споживачів для просування ініціатив з енергозбереження та популяризації відновлюваних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії.
EU SEW, створена Європейською комісією в 2006 році, організована Виконавчим агентством у справах малих і середніх підприємств (EASME) в тісній співпраці з Генеральним директоратом з енергетики.
Кожен приносить щось своє в EU SEW. Це ідеальна платформа для обміну ідеями та ноу-хау, а також для створення альянсів і Енергетичного союзу, в основі якого:
• Енергоефективність.
• Декарбонізація економіки.
• Дослідження, інновації та конкурентоспроможність.

РЕДКОЛЕГІЯ БЛОГУ
 
P.S.
ПРО ПЕРЕМОГУ В ЛІТНІЙ  ВІКТОРИНІ ПОСОЛЬСТВА США

 

 


Немає коментарів: