вівторок, 15 грудня 2020 р.

БІБЛІОТЕКА. МУЗЕЇ, ПАЛАЦИ І РЕКЛАМА

 Звичайна екскурсія пластунів у Буський історико-краєзнавчий музей при палаці Бадені продемонструвала поєднання традиціійних методів національно-патріотичного виховання з новітніми громадянськими технологіями (civic tech) формування стійкого громадянського суспільства.
 
 

 
Методистка Буської ЦРБ ім.І. Котляревського Марія Литвин показала екскурсантам як за допомогою смартфона можна читати краєзнавчу літературу в ОНЛАЙН БІБЛІОТЕЦІ БУСЬКОЇ ГРОМАДИ і наголосила, що це - лише один з прикладів спрощення взаємодії між громадянами та державними органами.

 

Юні пластуни миттєво знайшли в Інтернеті  ОНЛАЙН БІБЛІОТЕКА БУСЬКОЇ ГРОМАДИ

Тепер електронні книги вони використовуватимуть при дистанційному навчанні під час карантину. З паперовими експонатами учні знайомилися у звичному форматі.


 

Екскурсію з пластунами куренів ім. Магдалини Чучман та м. Дмитра Куп'яка зі сіл Переволочно, Топорів, Побужани, Боложинів провели організатори музею Михайло Зозуля, Віктор Пенцак та Іван Нагорний. 
 

 
Особливо пластунів цікавила історія визвольного руху на теренах Бузеччини та роль в ньому патронів їх куренів - М. Чучман і Д. Куп'яка. 
 
 
Екскурсія всім дуже сподобалась, бо тут було поєднано онлайн та офлайн захід. Одночасно  була задіяна і бібліотечна реклама.
Отож, методистка Марія Литвин рекламуючи місцевий музей вміло демонструє нові бібліотечні послуги.
 

 

Редколегія блогу

 
 
 

 

Немає коментарів: