неділю, 19 лютого 2023 р.

«Книги Якова» в подарунок

 

«Книги Якова» — роман нобелівської лауреатки Ольги Токарчук отримала в подарунок Марія Литвин, бібліотекар-інженер Інтернет-центру, за багаторічну краєзнавчу співпрацю з вихідцями із Буська (проєкт "Візит на батьківщину предків" ). За палітуркою дорогої книги є дарчий листок.


Листок такого змісту:

Пані Маріє

Просимо прийняти книгу польської літераторки Нобелівської премії, в якій є започатковані фрагменти дотичні важливого в нашому житті місця - королівського міста Буська, так нам близького і з такою багатою історією.

Казимир Круковський

Йола Кухарська -Пуцик

Січень 2023

«Книги Якова» - ця історія формування єврейських єретичних рухів у XVIII столітті стає ниткою, що зшиває час і простір, територію Польщі та України, католицизм, іудаїзм та іслам. Персонажі чекають на прихід нового Месії, що порятує світ і об'єднає різні релігії та народи.

Ця книга дуже актуальна для нашого часу, тому сьогодні ми об'єднуємося заради спільної мети у протистоянні російській агресії та наближенні нашої Перемоги. Книгу Марія Литвин передає у читальний зал бібліотеки для ширшого кола читачів.


Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ"Буської  публічної бібліотеки"

 


 

 


Немає коментарів: