середу, 29 березня 2023 р.

Бібліотечна співпраця з європейськими містами

 Працівники КЗ "Буська публічна бібліотека" пишаються тим, що мають багато колег у європейських країнах. Впродовж багатьох років вони радо їм допомагають. Про це свідчить світлина оновленого стенду в бібліотечному "Коридорі в майбутнє"  (Каліш Польща -Буськ Україна - Люблін Польща)

Ще до повномасштабної війни росії проти України в рамках проєкту "Візит на батьківщину предків"  українські бібліотечні полички поповнювалися іноземними книгами. Кожен такий візит дарував нашій книгозбірні цікаві краєзнавчі спогади про наш старовинний Буськ відображені у книгах. Часто відбувалися презентації англійських та польських книг. На розширеному стенді дізнаємося багато цікавинок - карти, схеми, музеї, а основне це дивна спорідненість польських міст Каліша і Любліна та нашого древнього Буська.  

 Цікавими виявилися малюнки  дітей з Люблінської бібліотеки (Filia nr 17 Miejskiej Biblioteki Publicznej im. Hieronima Łopacińskiego w Lublinie) передані дітям Буської бібліотеки  в знак підтримки у воєнний час.

 

Дякуємо за усе щирими українськими серцями 🤍❤️💙💛


Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"



Немає коментарів: