суботу, 2 січня 2021 р.

Подячна Свята Літургія і бібліотека

 



 Поруч з бібліотекою у межах створеної Інтернет-центром у 2013 році вільної зони WI-FI знаходиться БУСЬКИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) і геріатричний заклад, а в ньому влаштована каплиця Різдва Пресвятої Богородиці. 


 

 

 31 грудня 2020 р., в переддень нового року тут відбувалась Подячна Свята Літургія, яку відслужив отець Андрій Баглай, настоятель храму УГКЦ св. Юрія  у Буську. Працівники Інтернет-центру побували на ній і підготували для вас цей короткий відеосюжет 


 
 
 
 
Відвідування цього закладу вже давно стало доброю традицією для них. Вони свідомі, що в час лихоліть і пандемій, коли бал навколо править морок і Молох (Бог руйнації) та влаштовує свої бенкети, лише культ УРА (з перс. - культ світла ) може врятувати людство.   Цьогоріч під час Служби Божої довелося дотримуватись карантинних заходів.
 
У цьому закладі також працює відділення, яке  організовує акції надання адресної натуральної та грошової допомоги. Завідувачка відділення організації надання адресної натуральної допомоги Оксана Матвіїшин, роздає підопічним з усього району натуральну допомогу у вигляді продуктових наборів до передноворічних та Різдв'яних свят.  
 

 
Серед клієнтів підрозділу є також і працівники культури Золочівського району.

РЕДКОЛЕГІЯ БЛОГУ

На цю тему читайте також
 
 

Немає коментарів: