четвер, 10 червня 2021 р.

Польсько-український проєкт про цілі сталого розвитку триває

 

Разом рухаємося вперед! Сьогодні:

1) Третій освітній фільм про громадянське суспільство.

 Ми усі добре знаємо про вагомий внесок третього сектору задля позитивних змін і трансформацій, які здійснює світ у своєму цивілізованому розвитку!  Наші польські колеги, з радістю діляться новим фільмом, а  це ще один крок для розвитку свідомого та прогресивного покоління українських дітей! 

Для України ця тема є вкрай важливою! Адже вона розкриває 16-ту Ціль: "Мир та справедливість". Тому для наших польських колег, особливо важливо підтримати українців у той час, коли ми виборюємо свою волю, незалежність і, власне, мир та справедливість!

 У нашому бібліотечному коридорі поруч стенду 17 цілей розміщено бойовий прапор з АТО/ООС та стенд "Захисники брами Європи" і "Надбужанські волонтери".  Це символи боротьби за щасливе майбутнє наших дітей.


Дякуємо усім за час та бажання спільно змінювати наш світ! Успіхів у навчанні!Колеги, які мають бажання долучитися до нашого спільного діла –  можуть потрапити до нашого товариства, будемо раді кожному новому учаснику, який має бажання розвиватися спільно з нами: посилання для реєстрації. 

Перезавантажимо Цілі разом!


Зазначимо, що цей проєкт підхопив ініціативу 2000-х проєктів Міжнародної освітньої  та ресурсної мережі I*EARN Буської гімназії. Та й девіз тоді був подібний - Спілкуючись, друзі, зміним на краще світ !

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") при Інтернет-центрі Буської бібліотеки

   Читайте також Бібліотечний креативний простір  Онлайн-зустрічі для дітей  


Освітній проєкт «Цілі сталого розвитку – ключові напрямки розвитку нашої планети».  

Перша онлайн зустріч із організаторами проєкту про Цілі сталого розвитку  

 


Немає коментарів: