неділю, 19 грудня 2021 р.

1000 гривень від держави на книги

 Ці кошти можна витратити на книги, театри, кіно, концерти, музеї, спортзал, внутрішні авіаперельоти або подорожі Укрзалізницею.

Це стимул для підвищення рівня читання в Україні. Сподіваємося, що наші реальні та віртуальні користувачі  витратять 1000 гривень на книги!

 


Сьогодні офіційний старт проєкту єПідтримка. Встигніть отримати 1000 гривень від держави. Оновлюйте застосунок і приєднуйтеся також, щоб подати заявку на отримання 1000 грн у застосунку Дія в декілька кліків. Для цього потрібно бути громадянином України віком від 18 років та мати «зелений» сертифікат про вакцинацію в застосунку Дія. Заявку необхідно подати в період з 19 до 29 грудня включно.

❓Як отримати виплату:

✅Оформте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків партнерів.

✅Завантажте застосунок Дія та авторизуйтеся в ньому.

✅Переконайтесь, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікат, отриманий на порталі Дія, чи паперовий від сімейного лікаря не підходять для отримання виплат.

✅Зайдіть у розділ Послуги та оберіть єПідтримку. Дотримуйтеся вказівок — і це все.

Дивитися інструкцію

 


 єПідтримка в Дії! Держава вдячна людям, які вакцинувалися. Тож якщо ви маєте COVID-сертифікат про повний курс вакцинації у Дії — ви можете отримати 1 000 гривень та підтримати бізнес, який найбільше постраждав від пандемії. https://e-aid.diia.gov.ua єПідтримка направлена на допомогу українському бізнесу, який найбільше постраждав під час карантину. Це креативна, транспортна та спортивна категорії. Тож як отримати 1000 грн за вакцинування дивіться у відео. Офіційний сайт: https://thedigital.gov.ua Instagram: https://www.instagram.com/diia.gov.ua Telegram: https://t.me/diia_gov FB: https://www.facebook.com/diia.gov.ua Viber: https://vb.me/diia

 

ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки посилаючись на https://mail.ukr.net/desktop#readmsg/16399093220733052672/f0

Немає коментарів: