середу, 13 липня 2022 р.

Участь у форумі ООН


Зараз триває Форум ООН - «Бібліотеки та музеї як безпечний простір для діалогу та інформаційної грамотності».


На ньому бібліотеки та музеї світу діляться своїм досвідом у реалізації 17 Цілей сталого розвитку.  Латвійські бібліотеки на онлайн події 13.07.2022. розповіли колегам з України про свої успіхи


Інтернет-центр Буської бібліотеки повідомив у ЧАТІ про свої досягнення та багаторічну діяльність посиланнями на дописи у своєму блозі.

 

А тут - програма заходу в перекладі українською

ООН високого рівня Політичний форум щодо сталого розвитку Додаткова подія розвитку Латвії ВСТУПНЕ СЛОВО Пані Аніта Муйжнієце, Міністр освіти і науки Латвії Посол Андрейс Пілдеговічс, Постійний представник Латвії в ООН БУДОВА ПАРТНЕРСТВА МІЖ БІБЛІОТЕКАМИ І ІНШІ ЗАЦІКАВЛЕНІ СТОРОНИ ДЛЯ КОРИСТІ ГРОМАД Пані Крістіне Паберза-Раміреса, Міжнародна федерація бібліотечних асоціацій та Інституції (ІФЛА) У центрі уваги: ​​пані Тетяна Гранчак, Українська бібліотечна асоціація МУЗЕЇ ЯК БЕЗПЕЧНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ ЗАПИТУ, ВІДКРИТТЯ І ДІАЛОГ Містер Генрі МакГі, музейний консультант, Curating Tomorrow, Міжнародна рада музеїв (ICOM) Робоча група сталого розвитку У центрі уваги: ​​пані Лоліта Томсон, Меморіал Жаніса Ліпке (Латвія) ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗМІ ГРАМОТНІСТЬ –  ДІАЛОГ Пані Маха Башрі, Університет Об’єднаних Арабських Еміратів У центрі уваги: ​​пан Едгардо Сівальеро, Фонд Чарльза Дарвіна (Галапагоські острови Еквадору) НАСКІЛЬКИ СИЛЬНИМ ПОТЕНЦІАЛ МУЗЕЇ ТА БІБЛІОТЕКИ РЕАЛІЗАЦІЯ ПОРЯДОК ДЕННИЙ 2030 І ЦСР. Обговорення Модератор: пан Улдіс Заріньш, Міністерство культури Латвійської Республіки ДІЗНАЮТЬСЯ, ЯК БІБЛІОТЕКИ ТА МУЗЕЇ МОЖУТЬ ПІДТРИМУВАТИ ВАС У ДОСЯГНЕННІ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. НАЖИВО !


Town Busk  THANK YOU
 

Для бущан ця онлайн подія мала особливе значення: понад 20 років Буська бібліотека координує діяльність      ESCO з штаб-квартирою в латвійському Стайцеле.  Свідчення - ця світлина
 

Олеський замок Конференція 8 лелечих міст Європи. Світлина з архіву Часопис Буського району "Воля народу"
 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

По темі
 
 
 
Європейські інтерактиви з містами ESCO

Немає коментарів: