вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Бібліотечні іноваційні послуги волонтерам

Надворі осінь обережно прокладає свої стежки. Минулого тижня у бібліотеку завітав відомий на Бущині, волонтер Володимир Мокрицький. Перед входом до читального залу він звернув увагу на бойову хоругву, що побувала в ОСО, розписану атовцями та стенд "ЗАХИСНИКИ БРАМИ ЄВРОПИ" і   "НАДБУЖАНСЬКІ ВОЛОНТЕРИ".

 

 Зайшов у відділ обслуговування, попросив книгу Марії Савчин "Тисяча  доріг".  Далі пішов довгим бібліотечним коридором обвішаним європейськими фанами  прямісінько в Інтернет-центр. 

Хвильку попрацювавши з новими технологіями - віднайшов в інтернеті "Львівську волонтерську кухню", з якою він співпрацює уже кілька років, сказав, що бібліотека - це приміщення в якому можна проводити не тільки заходи, а й різноманітні рекламні акції.

 У відеосюжеті нижче прогляньмо іноваційну бібліотечну послугу, його рекламну акцію


Як гарно написано про нього у місцевій газеті "Воля народу":

"Маючи активну життєву позицію, він - колишній "рухівець", учасник живого ланцюга поблизу с.Зарваниця, волонтер... закликає бущан долучитись до збору компонентів для чаїв учасникам АТО ...  не залишає своєї улюбленої справи відчайдушно об'їжджає околиці сіл Купче, Журатин, Сторонибаби у пошуках лікувальних плодів. Бути корисним близьким людям та нашим захисникам у холодних окопах вважає святим обов'язком".

 

Книга найкращий подарунок Володимиру Мокрицькому від жителя ЄС Казимир Круковскі - великого шанувальника Буська.

Ця книга служитиме йому оберегом. 


 - Сучасна бібліотека повинна бути більше, ніж просто книгосховище або книгозбірня !

 Такими простими  словами завершив свій візит у бібліотеку волонтер Володимир Мокрицький.

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ"Буської  публічної бібліотеки"


Читайте також

ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВОЇНАМ АТО/ООС 

 Три ікони в АТО 

Перша Буська ікона в АТО  

Родоначальниця Буських волонтерів живе у Берліні  

 


Немає коментарів: