неділю, 25 вересня 2011 р.

Бібліотечний форум «Партнерсво для розвитку»

15 і 16 вересня  2011 року у Львові проходив  II Львівський бібліотечний форум  «Партнерство для розвитку». Учасником  форуму від бібліотекарів Бущини була заступник директора Буської ЦБС  Галина Гораль.
Після завершення форуму Г.Гораль поділилась враженнями зі своїми колегами – бібліотекарями. Вона акцентувала увагу на актуальності даного заходу, адже саме партнерство бібліотек з різними інституціями – це запорука успішності діяльності закладів, запорука вироблення позитивного впливу на бібліотечну та інформаційну політику як в окремому регіоні, так і в державі в цілому.
Цікавим досвідом роботи в сфері партнерства поділились на форумі представники від бібліотек з Луганська, Вінниці, Тернополя. Дуже цікаво був представлений  Львівський стиль (виступи Л. Лугової, В. Галушко, О. Шматько).
Партнерські послуги запропонували бібліотекарям видавничі та книготоргівельні структури («Навчальна книга – Богдан», «АДІС», « Матрікс Прес», «Джерела  М»).
У роботі форуму взяла участь заступник Міністра культури України В.М. Ліснича, Президент Української бібліотечної асоціації І.О. Шевченко, Видавничий директор УБА Я.Сошинська  та інші.
                                                                           М.В. Литвин

Немає коментарів: