неділю, 23 жовтня 2011 р.

Анонс книжкового фестивалю "Рідне слово, дане Богом"

26 жовтня 2011 року  об 11 годині з ініціативи видавництва "Каменяр", відділу культури та туризму Буської РДА, Буської центральної районної бібліотеки ім.І.Котляревського в приміщенні районного Народного дому відбудеться книжковий фестиваль "Рідне слово, дане Богом".
На фестиваль запрошуються читачі бібліотеки, представники органів місцевого самоврядування, журналісти, освітяни, учні місцевих шкіл та усі кому небайдужа доля української книги.
У програмі передбачено зустріч з Львівськими письменниками Марією Людкевич, Тетяною Грунською, Надією Одноріг, Оленою Басараб. На місці буде розгорнуто ярмарок-розпродаж книг за видавничими цінами, на якому ці книги будуть представлятися разом з новими літературними іменами.
 Довідка:
Започаткував фестиваль "Рідне слово, дане Богом" у 2006 році  голова Асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Львівщини, директор гуртівні «Книжкові джерела» Михайло Ватуляк.  Суть його  в тому, що у кожен  райцентр приїздять видавництва, письменники, притому як місцеві, так і київські, й проводяться літературні зустрічі, а водночас люди мають змогу придбати книжки.

Богдан Литвин, керівник Інтернет-центру Буської бібліотеки

Немає коментарів: