четвер, 1 грудня 2011 р.

Круглий стіл з нагоди відзначення 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму

Сьогодні у читальному залі  бібліотеки відбувся круглий стіл до 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму. Участь в ньому взяли представники влади, вчителі, краєзнавці, журналісти, методисти відділу культури і туризму, бібліотекарі та активні читачі.
Захід вела директор Буської ЦБС Оксана Богданівна Стецик. Бібліотекарі підготували книжкову виставку "Так народжувалась держава" (див. фото внизу).



                 На двох верхніх знімках учасники зібрання уважно слухають доповідь бібліотекарів Людмили Михалюк та Лесі Цюпки. Верховна Рада України 1 грудня 1991 року провела Всеукраїнський референдум, на якому 90,3 % громадян України дали ствердну відповідь.
Керівник відділу культури і туризму Буської РДА Людмила Іванівна Ціхоцька розповіла присутнім, як 20 років тому їздила спостерігачем від Народного Руху України від кандидата у Президенти України В'ячеслава Чорновола у Маньківський район на Черкащину.
Усі присутні поділилися своїми спогадами.


На цих двох світлинах інженер-бібліотекар Марія Литвин  демонструє фотоматеріали буремних подій 20-річної давності на теренах Бущини. Дивись краєзнавчий сайт http://www.busk.io.ua/

Книжкова виставка "Так народжувалась держава". Фото біблітекаря Лесі Цюпки.

                                 Керівник Інтернет-центру Богдан Литвин

Немає коментарів: