четвер, 3 липня 2014 р.

ЧАС НЕ МАЄ ВЛАДИ НАД ПАМ’ЯТТЮ



У читальній залі Буської ЦРБ відбувся цікавий захід – історична розвідка «Час не має влади над пам’яттю», присвячена подіям Великої Вітчизняної війни на теренах Бущини. У ньому взяли участь перший заступник голови Буської РДА Микола Чучман, керівник апарату Буської районної ради Богдан Глова, керівник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька.





 На захід бібліотекарі запросили істориків Михайла Шимківа та Богдана Масловського, активних бущан - краєзнавців Зіновія Павлика, Тараса Дишканта, Михайла Зозулю та Віктора Пенцака. У своїх виступах учасники торкнулися цікавих історичних фактів періоду війни на наших землях та спонукали до жвавої бесіди. Історію найкривавішої в світі війни зафіксовано у наукових та публіцистичних працях, фотографіях, її відтворено у художніх творах. 



Напередодні заходу бібліотекарі  підготували книжково – ілюстративну виставку „Час не має влади над пам’яттю”, яку змогли переглянути усі охочі, а Інтернет-центр реконструював радіоефір 21-22 червня 1941 року. Вела масовий захід бібліотекар Буської ЦРБ Леся Цюпка.
Детальніше про цю подію дивись у відеозвіті Мирослава Тимчишина:




Леся Вовк, завідувачка методично – бібліографічного відділу Буської ЦРБ

Немає коментарів: