четвер, 9 жовтня 2014 р.

Бібліотеки і виборчий процес

Шановні користувачі!

З 8 жовтня 2014 року  Львівська обласна універсальна наукова бібліотека  та Буська центральна районна бібліотека імені Івана Котляревського у Буському районі розпочинають цикл вебінарів «Бібліотеки і виборчий процес: навчаємо бібліотекарів і виборців реалізації конституційних прав».
Ця послуга для користувачів запроваджена у бібліотеках України завдяки проекту Української бібліотечної асоціації за фінансової підтримки Посольства США в Україні. Формат вебінару дозволяє користувачам пройти навчання, не виходячи з дому.
Якщо ти громадянин України віком від 18 років і бажаєш ефективно реалізувати своє виборче право, тоді записуйся на наші вебінари відправивши заявку на адресу workbusk@ukr.net
Для тих, хто не зможе прослухати вебінар у реальному часі, зможе використати запис всього навчального циклу, який буде доступний на сайті бібліотеки.
Теми вебінарів:
- "Вибори як елемент демократії. Виборчі права громадян України та механізми їхньої реалізації"
- "Нормативно-правова база виборчого процесу. Діяльність Центральної виборчої комісії"
- "Вибори народних депутатів до Верховної Ради України"
- "Вибори Президента України"
- "Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів"
- "Можливі порушення виборчих прав громадян. Способи захисту і відповідальність"

 Редколегія блогу

P.S.
8 жовтня 2014 року, в Інтернет-центрі Буської центральній районної бібліотеки імені Івана Котляревського бібліотекарі, читачі та журналісти часопису "Воля народу" взяли участь у першому вебінарі з циклу "Бібліотеки і виборчий процес" .






 Захід, який проводився УБА в межах програми "Бібліоміст", викликав неабиякий інтерес учасників. Вела вебінар Світлана Дмитрів, тренер РТЦ Львівської обласної наукової бібліотеки, а технічну підтримку здійснював її колега з Херсона Павло Крупіца. Запис цього вебінару вже доступний тут.

Немає коментарів: