середу, 7 жовтня 2015 р.

Для наших читачів, які хочуть стати письменниками


20 жовтня у Львові стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності». Відомі письменники поділяться зі слухачами теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – 5 модулів, 50 годин лекційних та практичних занять, а також художній аналіз творів, консультації лекторів, неформальні зустрічі, літературні вечори тощо.

«Центр літературної освіти» приймає заявки до 18 жовтня включно, кількість місць обмежена (реєстраційна анкета: https://goo.gl/GUbXJh).

ЛЕКТОРИ – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці, а саме: Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Юрій Іздрик, Мар’яна Савка, Галина Пагутяк, Остап Сливинський, Галина Крук, Маріанна Кіяновська, Макс Кідрук, Олена Галета і Ростислав Семків.

ПРОГРАМА «Курсу письменницької майстерності» спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної літературної майстерності. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом.

УЧАСНИКИ курсу дізнаються про теоретичні засади літературної творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма: як будувати сюжет і композицію; як виписувати персонажів; як працювати з мовою, діалогами і художніми деталями; як творчий задум довести до готового тексту; як оволодіти технікою письма у різних жанрах; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти читача та своє місце в літературному процесі.

Кращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою у видавництві «Електрокнига».

ХТО НАШІ ЛЕКТОРИ?

- Юрій ВИННИЧУК – письменник, перекладач, редактор, лауреат «Книги року Бі-Бі-Сі» та інших премій;

- Олена ГАЛЕТА – літературознавчиня, перекладачка, культуролог, упорядниця низки книжок;

- Юрій ІЗДРИК – поет і прозаїк, художник, співзасновник музичного проекту «DrumТИатр», автор концептуального журналу «Четвер», один із творців «станіславського феномену»;

- Макс КІДРУК – письменник, колумність, мандрівник, автор перших українських технотрилерів;

- Маріанна КІЯНОВСЬКА – поетка, літературознавчиня, критик, засновниця літературної премії «Великий Їжак»;

- Галина КРУК – поетка, літературознавчиня, перекладачка, лауреатка низки літературних премій;

- Галина ПАГУТЯК – письменниця, есеїстка, редакторка, лауретка Шевченківської премії, авторка близько 20 книжок;

- Тарас ПРОХАСЬКО – письменник, есеїст, публіцист, перекладач, лауреат багатьох престижних премій;

- Мар’яна САВКА – поетеса, літературнавчиня, співзасновниця і головна редакторка «Видавництва Старого Лева»;

- Ростислав СЕМКІВ – видавець, літературознавець, критик, автор художніх і наукових перекладів, директор видавництва «Смолоскип», викладач у «Києво-Могилянській Академії»;

- Остап СЛИВИНСЬКИЙ – поет, перекладач, публіцист, есеїст, літературознавець.


ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Щоб стати учасником «Курсу письменницької майстерності», потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/GUbXJh Прийом заявок триває до 18 жовтня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок.

Вартість:

«Повний пакет» – 1700 грн (у вартість входить: 15 лекцій і майстер-класів, 5 практичних занять, інтеграційні та літературні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури)

«Преміум пакет» – 2200 грн (у вартість входить: «повний пакет» + особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – знижка 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти»)


Дати проведення: з 20 жовтня по 25 грудня (заняття будуть приходити щовівторка і щочетверга о 19:00; резервний день – середа).

Місце проведення: ресторан «Ратуша» (пл. Ринок, 1)

Контактна особа: Ірина Осадчук (063-483-18-20)

Організатор: Центр літературної освіти

_________________________________________________

Немає коментарів: