пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Подяка Фонду Вікімедіа


Сьогодні я пожертвувала на розвиток Вікімедіі незначні кошти.
Відповідь надійшла блискавично.

Вітаємо, Марія!
Дякуємо Вам за те, що пожертвували ₴ 50.00 Фонду «Вікімедіа». Фонд «Вікімедіа» — це неприбуткова організація, яка підтримує Вікіпедію та інші проекти, що сприяють безоплатному поширенню знань. Наша місія — створити найбільше безоплатне та загальнодоступне джерело знань у світі.
Ми переконані: основне право кожної людини — це право на знання. Людство прямує у цифрове майбутнє, тож нам потрібні відкриті, доступні для всієї спільноти майданчики для отримання знань в Інтернеті. Саме таким майданчиком є Вікімедіа. Користувачі Вікіпедії безоплатно надають інформацію іншим користувачам сотнями мов у всьому світі.
Протягом року Вікіпедію редагують та читають люди на всіх континентах, навіть в Антарктиді. Щомісяця Вікіпедію відвідують майже півмільярда користувачів, щоб дізнатися про будь-що: захист культурної спадщини, сучасні способи діагностування раку або просто щоб виконати домашнє завдання. Ці люди прагнуть навчатися. Вони залишаються з Вікіпедією та здобувають нові знання.
Автором Вікіпедії може стати кожен. Якщо ви не знайшли певну інформацію у Вікіпедії, ви можете додати її власноруч. Статті, тексти, зображення та інші дані створюються спільнотою, до якої входить безліч різних людей, які безоплатно діляться знаннями зі світом.
Щодня ми питаємо себе, як можна посилити позитивний вплив Вікіпедії, як зробити так, щоб Вікіпедія та споріднені з нею проекти були в майбутньому що точнішими, багатшими та доступнішими, ніж вони є зараз. Ваша пожертва допоможе нам в цьому.
Дякуємо! Завдяки Вам ми продовжуємо зростати та змінювати життя людей ще один рік поспіль.
Фонду «Вікімедіа»
Чимало роботодавців долучаються до пожертв своїх працівників: будь ласка, перевірте, чи діє у Вашій компанії корпоративна програма пожертвувань.
Для довідки: ваша пожертва за № CNTCT-15731204 від 2016-08-05 на суму ₴ 50.00.
Цей лист може слугувати підтвердженням Вашої пожертви. За цю пожертву не було передано ніяких товарів чи послуг, повністю або частково. Фонд «Вікімедіа» — це неприбуткова благодійна організація, звільнена від оподаткування відповідно до ст. 501(с)(3) Податкового кодексу США. Наша адреса: 149, Нью-Монтгомері, 3-й поверх, Сан-Франциско, штат Каліфорнія, 94105. Код звільнення від оподаткування в США: 20-0049703

Нам бібліотекарям дуже потрібна Вікімедія.

Заробітна платня у мене мала, але урожай цибулі цьогоріч видався багатим. Отож, реалізувавши частину його, змогла допомогти Вікімедії.

Це - зате, що у Вікімедіі завжди можна знайти відповіді на питання:

Коли була надрукована та чи інша дуже відома книга, наприклад Острозька Біблія?

Які дерева ростуть у тому чи іншому заповіднику?

Як виростити ту чи іншу сільськогосподарську культуру, наприклад цибулю?

Більше того Вікімедію можна поповнювати своєю інформацією. Це відкрита система яка швидко розвивається.

Вікімедія це Біблія для бібліотекаря!

  Марія Литвин, методист Буської ЦРБ



Немає коментарів: