суботу, 24 грудня 2016 р.

Книжкові презентації для дітей напередодні новорічно-різдв'яних свят

 У наш неспокійний час, коли в світі не згасають  конфлікти, страждають невинні люди, особливе значення має життєйська мудрість помножена на багаторічний досвід. Саме таким безцінним даром нагородила доля численну когорту користувачів Інтернет-центру Буської бібліотеки імені Івана Котляревського золотого віку. Мудрість таких людей, продумані делікатні методики, а не крутий адміністративний норов і гнів ведуть до сталого розвитку суспільства. Усе це вони з усіх сил намагаються передати онукам. Активним громадянам так хочеться бути почутими громадою, зокрема поділитись враженнями від щойно прочитаної книжечки для дітей молодшого віку чи просто прочитати щойно написаний віршик для малят, заспівати пісню чи розказати неймовірну казкову історію.
Хто в нашому древньому місті не знає цих двох сивочолих ветеранів ? 

Роман Бучко - педагог і бібліотекар, незмінний учасник виховних акцій, поет, гість передач Буського радіо, краєзнавець та дописувач місцевого часопису "Воля народу". Адам Тарновський, людина давно добре відома в нашому районі як талановитий керівник і організатор в ідеологічній, культурній та освітній сферах. Саме з його легкої руки в часи радянської перебудову в лелечому місті успішно стартувала чи не перша в Україні районна громадська організація "Товариство"Бужани"". Журналіст і агроном, батько поважаного в місті хірурга Сергія Тарновського виховав в дусі патріотизму онуків Любомира і  Марію. Добре знаючи, що дідусь Адам давно вже перечитав у сусідній з їхнім будинком районній бібліотеці всю літературу, онук Любомир привозить старому книжкові новинки з УКУ у Львові. Прочитавши книжку, Адам Іванович поспішає в бібліотечний Інтернет-центр, щоб через відеоблог "Книжкові презентації" опублікувати рецензію на видання, поділитись через віртуальний простір своїми відгуками і враженнями від прочитаного. Особливо ж йому хочеться прищепити усім дітям любов до читання.

 Керуючись такими благородними мотивами, напередодні Нового 2017 року та Різдва Христового 23 грудня 2016 року ці двоє захоплених життям людей презентували юним бущанам літературу на святкову тему. Частина дітей спостерігали пряму трансляцію цієї події біля ялинки у Буському районному домі на своїх сучасних гаджетах, заодно тестуючи новітні технології. Ну а тих, хто не встиг на телетрансляцію і відстав у технічному плані від просунутих дідів Адама та Романа,  ми запрошуємо проглянути відеозапис на блозі Інтернет-центру.

Редколегія блогу


До уваги читачів: Буська районна бібліотека для дітей гостинно запрошує вас у приміщення дитячої музичної школи та на свій ссайт

Розміщена в ІНІЦІАТИВНІЙ ГРУПІ ДІЯЧІВ КУЛЬТУРИ МЕРЕЖІ ФБ ця інформація схвалена:
 

Немає коментарів: