середу, 24 січня 2018 р.

17 цілей ООН у бібліотечному коридорі Як ідею підтримало Представництво ООН в Україні

Bogdan

Якщо ви б зголосились поїхати, то представили би наш цікавий план створення агітмайданчика в Буській бібліотеці 🙂

Роман Матвиюк

Роман

Ми можемо

заявку подали

Bogdan

Тоді давайт е заповнюйт е анкет у Розкажет е щдо довгий коридор бібліот еки буде агітмайданчиком ЄС (нам вже в Києві ддають матеріали) і сталих цілей ООН Див статтюю Вікно в ЄВРОПУ ВН

Роман

 

Роман Матвиюк

Роман

Романе, справа хороша. тим більше, що картинок там багато яскравих - 17 Цілей і 139 задач - веселий буде стенд. ))) Так, нехай Роман приїжджає. Я йому напишу. з копією на вас.

Роман Матвиюк

Роман

Романе, добрий день Дякуємо за інтерес до медіа-тренінгу ООН Цілі сталого розвитку для України. Ви зареєстровані як учасник медіатренінга ООН 21 червня 9.00-17.30 Київ Купуйте квитки, будь ласка, надішліть мені скан або ел. копію (якщо онлайн), щоб ми розуміли суму з оплати проїзду. Уточнюю: ООН планує виступ своїх представників на самому початку з 9 до 10.30 і потім з 16.30 до 17.30 фуршет та вільне спілкування з представниками департаментів. ЮНІСЕФ, підтримки переселенців та ін. Список, хто буде з департаментів, дадуть на на наступному тижні. Основні спікери - в програмі. - в програмі. Чи не узгоджений спікер МОЗ. Наступної середи пришлю точну програму. Будь ласка, напишіть, що отримали це повідомлення.

Немає коментарів: