середу, 13 липня 2022 р.

Форум ООН. Онлайнова подія «Бібліотеки та музеї як безпечний простір для діалогу та інформаційної грамотності»


 

УВАГА! Онлайнова подія «Бібліотеки та музеї як безпечний простір для діалогу та інформаційної грамотності», 13 липня 2022 р.
Запрошуємо долучитися до Онлайнової події «Бібліотеки та музеї як безпечний простір для діалогу та інформаційної грамотності», яка відбудеться 13 липня 2022 р. о 20.00 за Київським часом.
Захід організовано в межах Форуму ООН високого рівня з політики сталого розвитку Міністерством культури Латвії у співпраці з Міжгалузевим координаційним центром, Латвійською національною комісією у справах ЮНЕСКО, Латвійським національним комітетом Міжнародної ради музеїв (ICOM) та Міжнародною федерацією бібліотечних асоціацій та установ (IFLA).
Буде розкрито потенціал бібліотек та музеїв як чудових партнерів для всіх, хто працює над досягненням Цілей сталого розвитку.
Трансляція онлайнової події відбуватиметься на Ютуб.
Мова англійська.
Серед доповідачів ‒ членкиня Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація, докт. наук з соціальних комунікацій, професор Тетяна Гранчак.
Програма заходу.
 
Трансляція онлайнової події відбуватиметься на Ютуб.
 
 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ "Буська публічна бібліотека"

По темі

Немає коментарів: