четвер, 19 жовтня 2023 р.

БібліоХаб. Базові цифрові навички для людей елегантного віку

 Влітку 2023 стартував новий освітній  серіал "Базові цифрові навички для людей елегантного віку" по програмі розвитку ООН в Україні та від Міністерства цифрової трансформації України.  .


Цифрові технології є вкрай важливими й тому багато українців віком від 40 до 80 років хочуть підвищити свій рівень цифрових навичок.Першого і четвертого серпня 2023 року, освітяни, бібліотекарі, користувачі брали участь в онлайн презентації нового освітнього серіалу. Спікерами були: Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції, Христофорос Політіс, заступник постійного  представника Програми розвитку ООН в Україні та Оксана Бруй, президентка Української бібліотечної асоціації. Вони розповіли як стати офіційним хабом  цифрової освіти у місті чи селі, а також як долучитися до розбудови цифрової держави. Освітній  серіал "Базові цифрові навички для людей елегантного віку" був дуже корисний для нас бібліотекарів, наших користувачів та людей елегантного віку і їх близьких.Сьогодні ми поширюємо і проводимо онлайн опитування серед учасників серіалу за слідуючим посиланням (https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Xtvls0QpN0iZ9XSIrOVDGYvA70EytsxCngEWI4uGvRhUOUFVSTdYVlpNQUNMWFFKRDY2MjhaQk45SC4u 

Просимо дати відповіді до 30 жовтня 2023 р.

P.S.Наші глядачі вже взяли участь в опитуванні 

Успіхів усім!

Цей матеріал підготував БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі КЗ"Буської  публічної бібліотеки"

Немає коментарів: