суботу, 15 квітня 2017 р.

Відзначення 75 річчя від дня народження Ярослава Коваля . Збір матеріалів в інтерактивному режимі.

 

До 75-річчя від дня народження лікаря, літератора, еколога Ярослава Коваля у межах спільного проекту Львівського Радіо (Lvivske Radio) Часопису Буського району "Воля народу" та видавництва "Сполом" Інтернет-центр Буської бібліотеки презентує оновлену сторінку сайту  "Видатні люди Бузеччини"   присвячену цій неординарній особистості за посиланням Ярослав  Коваль 

Зазначимо, що цей меморіальний захід мав справді інтерактивний характер. Упродовж 20 днів ми спілкувались з редактором передачі "Довкілля" Андрієм Дідичем, дочкою Ярослава Коваля Лесею Коваль, працівниками редакції часопису "Воля народу" через соціальні мережі, мобільний зв'язок та електронну пошту. Усупереч скептикам та недоброзичливцям ми збирали інформацію в усіх, хто знав його. Про те, що все було саме так свідчать публікації та коментарі в ФБ.

Сьогодні будь-який користувач мережі Інтернет може почути голос Ярослава Івановича в радіопередачах на Львівському обласному радіо, а також почитати його книги "Дерева стогнуть",  "Продуктовий геноцид".

Знаменно, що саме в ті дні, коли ми вшановували пам\ять еколога за покликанням, літератора та лікаря, людини з великої літери Ярослава Коваля перед нами усіма на весь зріст знову постали проблеми львівського сміття, вирубаних лісів.

Ми зрозуміли як нам його сьогодні не вистачає.

Редколегія блогу.

Немає коментарів: