середу, 9 серпня 2017 р.

На Маркіяновій Горі

"Разом к світлу, други жваві !" - такі слова Маркіяна Шашкевича цьогоріч стали гаслом, під яким група буських бібліотекарів здійснила традиційне сходження на Білу гору. Вони приурочили його 180-й річниці виходу в світ "Русалки Дністрової" а також  9-й Міжнародній Конференції та Виставці Сталої Енергетики  SEF 2017 Kyiv , що відбудеться у столиці України з 9 по 11 жовтня 2017 року.

  

  Біля підніжжя Підлиської кручі, яку в Галичині шанують подібно до Канівської у Надніпрянщині.



Керівник Інтернет-центру Буської бібліотеки Богдан Литвин піднімається по схилу Підлиської гори в призовій футболці від 8-ї Міжнародної Конференції та Виставки Сталої Енергетики  SEF KYIV-2016.

  

На вершині гори біля дорого серцю кожного українця монумента Будителю Галичини.

І не дивно, що мова йшла про сталий розвиток і сонячну енергетику. Бо світло - це завжди світло, а темрява завжди чинить спротив. Ось і зараз, на залитій сонцем галявині цей бензиновий генератор виробляє електроенергію для озвучення імпровізованої сцени.

  Відеофрагмент роботи цієї енергоустановки - найкращий аргумент на користь застосування енергії  світла для озвучення подібних заходів.

Пропагували ми в майбутньому, на залитій сонцем горі, мобільну сонячну електростанцію для озвучення мітингів - безшумну і чисту.

Редколегія блогу

Немає коментарів: