пʼятницю, 13 липня 2018 р.

БУЖАНАМ - 30




У Буську презентували історико-краєзнавчий альманах «Клекіт бузька»



Подія, приурочена до 30-річчя заснування Товариства «Бужани», відбулась  12 липня 2018 року, в публічному просторі «Німецький бік» при Буському районному Народному домі за участі читачів Буської бібліотеки, представників місцевого самоврядування, журналістів, львівських науковців.








Перше число цього наукового видання обсягом 212 сторінок,що складається з трьох розділів: «Археологічні дослідження та знахідки», «Сторінки історії Бузеччини», «Люди Надбужжя» представив його відповідальний редактор Михайло Зозуля. Він зазначив, що книга створена на основі публікацій краєзнавців у ЗМІ є добрим початком.

В обговоренні взяли участь директор Львівської обласної наукової бібліотеки Іван Сварник, директор краєзнавчої бібліотеки Анатолій Недільський, голова Буської районної ради Богдан Глова, керівник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька, заступник Буського міського голови Володимир Зеленюх, редактор часопису «Воля народу» Микола Іванців, видавці та краєзнавці. 


У соціальній мережі ФБ на сторінці Товариства «Бужани» велась пряма трансляція https://www.facebook.com/buzhanybusk/videos/938718916333715/



Керівник Інтернет-центру Буської бібліотеки, Богдан Литвин

Немає коментарів: