вівторок, 1 січня 2019 р.

УВАГА! Стартує марафон «Наша незалежність»


Всеукраїнський  культурно - освітній марафон «Наша незалежність»  (далі – Марафон) проводиться в рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України та має на меті забезпечити поширення історичних фактів та матеріалів, що є знаковими  та визначними для становлення незалежності України. Охоплення Марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, а поширення інформації у соціальних мережах – підвищити зацікавленість більшого кола осіб.

Концепція заходу передбачає збір та оприлюднення матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для здобуття та встановлення української незалежності та визначними у певному регіоні. Відповідна інформація публікується на сторінках у соціальних мережах та офіційних веб-сайтах під єдиними запропонованими хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 та ідентифікаційними елементами  із закликом долучитися до поширення матеріалів усіх охочих та передати естафету іншім установам.

Учасниками Марафону є усі охочі. 

Марафон проводитиметься у період з 10 по 24 серпня та розпочнеться з повідомлення Мінрегіону 10 серпня (старт естафети).

 

 


Немає коментарів: