неділю, 3 лютого 2019 р.

Методист Інтернет-центру та ПЄІ Буської бібліотеки радить молодим активістам міста


Увага ця повна інформація для дітей (16-18) і дорослих спортсменів, які бажають побувати у США дійсна до 4.02.2014

 Хочете стати лідером у своїй громаді? Хочете більше дізнатися про людей, культуру та традиції іншої країни? Любите грати в стрітбол? Не пропустіть цю нагоду взяти участь у наступній програмі обміну “Юнацьке лідерство через спорт”, що фінансується Державним департаментом США! Заявки приймаються до 4 лютого! Більше інформації та реєстрація тут:  (Перш, ніж заповнювати онлайнову анкету, створіть свій аккаунт, уважно вивчіть умови, які викладені на сайті. Запам'ятайте, що це ваше приватне питання, бібліотека не несе ніякої відповідальності за ваш вибір.

Минулого тижня через соціальну мережу ФБ ПЄІ при Буській бібліотеці поширив інформацію про проект від Посольства Німеччини в Києві щодо організації українсько-німецьких молодіжних зустрічей. Багатьох молодих активістів вона зацікавили (Валентина Ведровська, Буськ онлайн, Буський медіапортал ). Проблемою для них була тематика цих зустрічей і партнери в Німеччині. 

ПЄІ розробив тематику зустрічей на теренах Буська і знайшов у Сторкові в Німеччині контакти молодіжної команди для партнерства. Отож бажаючі можуть обговорювати з мобільних чи через мережу свої проблеми. Залишається побажати їм успіхів у реанімації ESCO та обміні досвідом.

Богдан Литвин

Немає коментарів: