вівторок, 28 квітня 2020 р.

Вебінар "Як бібліотеки згуртовують громаду під час карантину"

28 квітня 2020 року, об 11 год. - 12.30 відбувся вебінар  "Як бібліотеки згуртовують громаду під час карантину" на платформі  Join Microsoft Teams Meeting   У ньому взяли участь біля сотні учасників, серед них і працівники Інтернет-центру Буської бібліотеки.
Відеозапис розміщений тут




Враження учасників опубліковані в групі " Моя громада - мій добробут" соціальної мережі FACEBOOK . Слайд-шоу з презентаційних матеріалів розміщене на сайті Буської міської громади

Самі презентаційні матеріали можна загрузити за лінком за лінком

Ключові спікери – фахівці публічних бібліотек України поділилися досвідом співпраці, психологічної та інформаційної підтримки громади в умовах соціальної ізоляції, організації соціальних і навчальних проєктів. Під час заходу було  оприлюднено попередні результати експрес-опитувань Науково-методичного відділу Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого «Бібліотекарі на карантині». 

Вебінар організовано в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України у співпраці з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Інформаційний партнер заходу – ВГО Українська бібліотечна асоціація.


Богдан Литвин, інженер-бібліотекар Буської РЦБС


Немає коментарів: