четвер, 18 червня 2020 р.

Онлайн навчання бібліотекарів про НАТО

Звертаємо   увагу на таку подію. 12 червня 2020 року Північноатлантична рада визнала Україну Партнером з розширеними можливостями (Enhanced Opportunity Partner - EOP).
Це рішення є визнанням зусиль України щодо проведення масштабних реформ в рамках реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в Організації Північноатлантичного договору.
Це стосується нових форматів військово-політичного діалогу та консультацій, ширшого доступу до програм взаємосумісності та навчань, у тому числі до навчань за тематикою Статті 5 Північноатлантичного договору, які відкриті лише для його держав-членів і учасників цієї Програми.
Ще раз хочемо нагадати, що дуже важливо нам всім розібратися: що таке НАТО і навіщо нам туди іти.
ВУМ online надає таку можливість.


Нещодавно на ВУМ online стартував новий курс «Про НАТО». На жаль, багатьом громадянам бракує аргументів для формування власної критичної позиції відносно НАТО і його важливості для України, а також важливості України для НАТО.
Курс покликаний розвіяти міфи, дати перевірену інформацію від першоджерел, познайомити з експертами, які розуміють геополітичну важливість курсу держави на повноправне членство у Організації Північноатлантичного договору, а також розуміють, що ми як держава вже зробили у цьому напрямку. І скільки ще маємо зробити.
Цей курс для тих, хто готовий розбиратися, аналізувати і тільки потім вже робити висновки.
Навчання на курсі безкоштовне. Долучайтесь!
                                                                    РЕДЕОЛЕГІЯ БЛОГУ

Немає коментарів: