пʼятницю, 3 липня 2020 р.

Онлайн курс. Вибори до місцевих рад

Готуємось до місцевих виборів. Незабаром на ВУМ online стартує новий курс 

 «Як розслідувати порушення на виборах».

Мета курсу – навчити проводити якісні розслідування порушень виборчого законодавства. Використання отриманих знань і навичок допоможе зробити вибори в Україні більш прозорішими й чеснішими, а вибір громадян - усвідомленим і відповідальним.

Для кого цей курс – для журналістів, блогерів, громадських активістів і всіх зацікавлених слухачів, які будуть стежити за дотриманням виборчого законодавства на загальнонаціональних та місцевих виборах.

Підписуйтесь вже зараз, щоб не пропустити старт навчання!

До вашої уваги відео-анонс до курсу:


Ставайте розумнішими

команда ВУМ online

Чесні та прозорі вибори є запорукою успішного демократичного розвитку держави. Раз на кілька років громадяни України голосують за своє майбутнє, обираючи траєкторію розвитку країни через політиків, яким вони довіряють представляти свої інтереси. Мета курсу ­– навчити проводити якісні розслідування порушень виборчого законодавства. Використання отриманих знань і навичок допоможе зробити вибори в Україні більш прозорими й чесними, а вибір громадян усвідомленим і відповідальним. Більше інформації про курс «Як розслідувати порушення на виборах?» тут: https://vumonline.ua/course/how-to-in...



Немає коментарів: