неділю, 18 квітня 2021 р.

Проект LEAP продовжено ще на п'ять років


 Сьогодні, 18 квітня 2021 року, від американської

корпорації MICROSOFT надійшов лист. У ньому йдеться

про автоматичне продовження з 15 липня 2021 року угоди на використання в LEAP Інтернет-центрі Буської бібліотеки програмного забезпечення вартістю близько $10,000.00  З цього випливає, що проект LEAP, для якого призначені ці програмні засоби, продовжено ще на п'ять років

Так виглядає повідомлення у електронній поштовій скриньці workbusk@ukr.net

 

 

Читайте це повідомлення в українському перекладі

Логотип Microsoft
Ваша Угода про надання послуг стала чіткішою
Здравствуйте,

Ви отримали цей електронний лист, оскільки ми оновлюємо Угоду про послуги Майкрософт, яка застосовується до одного чи кількох продуктів чи послуг Microsoft, якими ви користуєтесь. Ми робимо ці оновлення, щоб пояснити наші умови та забезпечити їх прозорість для вас, а також охопити нові продукти, послуги та функції Microsoft.
Угода про послуги Microsoft - це угода між вами та корпорацією Майкрософт (або однією з її афілійованих осіб), яка регулює використання вами споживчих Інтернет-продуктів та послуг Microsoft.
Ви можете прочитати всю Угоду про послуги Microsoft тут. Ви також можете дізнатися більше про ці оновлення на нашій сторінці поширених запитань тут, включаючи підсумок найбільш помітних змін. Оновлення Угоди про послуги Microsoft почнуть діяти 15 липня 20-21. Якщо ви продовжуєте використовувати наші продукти та послуги 15 липня 20-21 липня або пізніше, ви погоджуєтесь на оновлену Угоду про послуги Microsoft.
Якщо ви не згодні, ви можете припинити користування продуктами та послугами та закрити свій обліковий запис Microsoft, перш ніж ці умови набудуть чинності. Якщо ви є батьком або опікуном, ви несете відповідальність за використання вашої дитини або підлітка продуктами та послугами Microsoft, включаючи покупки.
Дякуємо за користування продуктами та послугами Microsoft.
Угода про послуги Microsoft> Заява про конфіденційність Microsoft> Поширені запитання>

Цей електронний лист надіслано з неспостережуваної поштової скриньки.
Заява про конфіденційність

Корпорація Microsoft, One Mikrocrosoft Wa‍y, Redm‍ond, WA 98052 U‍SA

 

 

Ліцензійне програмне забезпечення, термін користування якого продовжено, надійно зберігається в хмарному сховищі MICROSOFT. 

 


Вхід у відповідний обліковий 'запис нагадує веб-банкінг але краще захищений. Дивимось ілюстрацію процесу:


    





БОГДАН ЛИТВИН

 



Немає коментарів: