вівторок, 25 травня 2021 р.

Онлайн-зустрічі для дітей

 Інтернет-центр Буської бібліотеки разом з ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошують дітей на такі онлайн-зустрічі:

ВГО Українська бібліотечна асоціація продовжує серію зустрічей з авторами в рамках освітнього проєкту з нашим офіційним партнером ‒ Видавничо-освітнім проектом «ПОРТАЛ». Адже розвивати читацьку культуру і знаходити нові можливості взаємодії завжди краще разом.

Запрошуємо вас на онлайн-зустріч із авторкою видання «Лерато означає "любов". Історії з Африки», українською дипломаткою в Посольстві України в ПАР Оксаною Куценко, що відбудеться 28 травня 2021 року з 13:00 до 14:30 на платформі Zoom.


banner possylka ULA

Видання входить до порталівської серії «Історії світу», що допомагають проговорити з дітьми багато важливих тем: різноманіття, особливості часу й культури, пам’ять роду. Ця серія доповнює світовим контекстом серію «Історії про історію», присвячену українським теренам, і допомагає пізнати інші культури, історію та філософію далеких країн світу. Завдяки фаховому психологічному супроводу, історичним коментарям та запитанням до книжок діти мають змогу розширити свій світогляд, здійснити віртуальну захопливу мандрівку.

Участь у заході безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Максимальна кількість учасників за реєстрацією – 90 осіб, тому запрошуємо до участі дійсних членів ВГО Українська бібліотечна асоціація та офіційних партнерів Асоціації.

Усіх інших учасників просимо долучатися до перегляду вебінару через Facebook: Українська бібліотечна асоціація | Facebook та Портал. Видавничо-освітній проект - Головна | Facebook

Захід проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити https://zoom.us/download).

Зареєстровані учасники отримають покликання для участі у вебінарі 27 травня 2021 р.

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Людмила Пенська
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua

 
Запрошуємо на онлайн-зустрічі всіх небайдужих, які турбуються про майбутнє наших дітей.  Мета цього онлайн заходу допомогти дітям швидко та легко адаптуватися у мінливому світі в період пандемії. 

Марія Литвин, методист Буської РЦБС

 

P.S. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Міжнародний телеміст про Цілі сталого розвитку ООН, 1.06.2021 р.

Шановна бібліотечна спільното!

Як говорити з малятами про Цілі сталого розвитку? Чи можемо ми разом з дітьми стати рятівниками планети?

Які сучасні інструменти можемо використовувати, щоб малята виросли свідомими громадянами?

Відповіді на ці питання ви отримаєте під час міжнародного телемосту, який відбудеться 1 червня о 12.00 у рамках освітнього проєкту «Цілі сталого розвитку – ключові напрямки розвитку нашої планети».

Запрошуємо усіх небайдужих, які турбуються про майбутнє наших дітей!

SDGs 1

Організаторами проєкту є польський Фонд CultureLab та українська громадська організація «Дитячий телевізійний театр «Юрашки» у партнерстві з:

  • Управлінням освіти Львівської міської ради,
  • ВГО Українська бібліотечна асоціація,
  • Львівською обласною бібліотекою для дітей,
  • Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Проєкт співфінансується Польсько-Американським Фондом «Свободи» в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», що реалізується Фондом «Освіта для демократії».

Детальніша інформація про проєкт тут.

Інформація від організаторів та реєстраційна форма для участі у телемості тут.

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Людмила Пенська
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua

Немає коментарів: