понеділок, 5 липня 2021 р.

Увага ! Всесвітній бібліотечний та інформаційний конгрес ІФЛА вперше онлайн, 17-19.08.2021

Всесвітній бібліотечний та інформаційних конгрес ІФЛА 2021 (World Library and Information Congress, WLIC 2021) вперше відбудеться в онлайн-режимі 17-19 серпня 2021 року. Це - унікальна можливість отримати досвід участі у такій масштабній події! 

 

IFLA

Тема Конгресу 2021“Давайте працювати разом для майбутнього”. Ми глобально єдині в наших цілях та цінностях, і ми повинні ефективно поєднувати глобальні та місцеві дії.

Основні підтеми:

Бібліотеки уможливлюють - це про навчання впродовж усього життя, підтримку інновацій та досліджень.

Бібліотеки надихають - це про можливості творити і самовиражатися, про культурне розмаїття та нові горизонти.

Бібліотеки залучають - це про роль кожного в суспільстві і демократії, підтримку громад і спільнот.

Бібліотеки інноваційні - ми допомагаємо користувачам розвивати науку та розуміння і водночас постійно вдосконалюємо наші послуги.

Бібліотеки сталі - ми зосереджені на майбутньому довкілля, економіки і суспільства, ми сприяємо охороні культурної та природної спадщини і підтримуємо Цілі сталого розвитку ООН.

Цьогоріч конгрес буде максимально інклюзивним, і попри віртуальний формат, організатори обіцяють відтворити усі комунікаційні моменти офлайн-конференції. Оскільки налагодження професійних контактів є дуже важливою складовою усіх попередніх Конгресів, цьогоріч програма розробляється з урахуванням місцезнаходження учасників та передбачає нові і широкі можливості для спілкування, обміну інформацією та встановлення дружніх контактів із колегами з усього світу.Сесії проходитимуть три дні у трьох часових поясах з урахуванням усіх регіонів ІФЛА. Записи онлайн-сесій будуть доступні для перегляду в будь-який зручний час. Отримати детальну інформацію про Конгрес та програму заходу ви можете на платформі ІФЛА.

Приєднуйтесь до участі в насиченій програмі ІФЛА 2021попередня реєстрація доступна до 8 липня включно за зниженими тарифами за посиланням. З 9 липня до 16 серпня діють стандартні тарифи на реєстрацію. Оплата здійснюється під час реєстрації. Оплата участі банківським переказом приймається до 31 липня.

ВГО Українська бібліотечна асоціація є членом ІФЛА, тому наші індивідуальні члени також мають право на знижку. За додатковою інформацією звертайтеся до Виконавчого офісу: info@ula.org.ua

 

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Людмила Пенська
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua

 

 

Цей матеріал підготував ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") при Інтернет-центрі Буської бібліотеки

Немає коментарів: