неділю, 21 травня 2023 р.

Увага ! Навчання у онлайн-школі бібліотечного журналіста

Шановні колеги!
Запрошуємо до участі у ХІІ Всеукраїнській онлайн-школі бібліотечного журналіста, яка проходитиме 30 травня-2 червня 2023 року на платформі Zoom.
Програма орієнтована на ознайомлення з актуальними проєктами щодо документування, меморіалізації та фіксації подій війни. Серед них ― фотопроєкт із фіксації доказів російських воєнних злочинів проти бібліотек України від Адама Каспаркевича з Польщі, проєкти «Голоси живої історії» Вінницької ОУНБ та «Галерея історій» Запорізької ОУНБ. Окрім того, учасники школи дізнаються про тенденції цифрових медіа та їх застосування у бібліотеках, зокрема розглядатимуться питання штучного інтелекту, сервісів для створення відеоконтенту, роль букблогінгу в популяризації читання, а також ТікТоку та телеграму як комунікаційних майданчиків бібліотек. Випускники попередніх шкіл поділяться своїми успіхами щодо створення та просування корпоративних періодичних видань. Традиційно плануються зустрічі з професійними журналістами України.
 
Слухачі матимуть можливість поділитися досвідом роботи за темою. Учасники, які відвідали всі заходи, отримають електронні сертифікати (0,6 ЄКТС – 20 год.).
Заявки на участь приймаються до 22 травня 2023 р. за покликанням.
Захід проводиться до 10-річчя навчально-інноваційного проєкту «Школа бібліотечного журналіста» ХДНБ ім. В. Г. Короленка.
Координатор ― зав. сектором відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В. Г. Короленка Катерина Вірютіна
Слідкуйте за новинами у блозі Школа бібліотечного журналіста та сторінці в інстаграмі @libjournalist.
Сторінка заходу у Фейсбук.

 

 

Немає коментарів: