вівторок, 9 травня 2023 р.

День Європи 2023 у бібліотеці

Вчора, 8 травня  2023 року, Президент України Володимир Зеленський підписав закон про відзначення 9 травня Дня Європи.У ньому глава держави зазначив, що цього дня українці вшановуватимуть історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм та переможуть рашизм.

З цієї нагоди  оновлено стенд в бібліотечному "Коридорі в майбутнє"  (Вроцлав Польща - Каліш Польща -Буськ Україна - Люблін Польща - Глівіце Польща)

🇵🇱🇺🇦  Завдяки багаторічній співпраці Європейських міст нагромаджено цінний досвід. А після відкритого воєнного нападу Росії на Україну (четвер о 3:40 24 лютого 2022) наші європейські друзі крім книг для бібліотеки надіслали й медикаменти на ім'я координатора пункту Європейської інформації Марії Литвин. Ці медикаменти передані й відправлені на передову.

 За словами глави держави, сьогоднішня єдність на Європейському континенті наближає Україну до першого дня нашого миру. Тому президент й усі українці впевнені, що правильно 9 травня разом із усією вільною Європою відзначати День Європи

Європейський союз єдиний і непохитний у підтримці незалежності й суверенітету України в умовах повномасштабного вторгнення росії та нещадної війни. ЄС постійно посилює політичну, гуманітарну, фінансову та військову підтримку України.

  ❤️❤️❤️

Немає коментарів: