четвер, 3 серпня 2023 р.

Бібліотека запрошує. Цифровізація для всіх!

УВАГА !  Цифровізація для всіх! 

Призи від партнерів для найактивніших бібліотек і хабів цифрової освіти, які першими проведуть події з показом освітнього серіалу «Базові цифрові навички для людей елегантного віку».

Умови прості:

1️⃣Організувати захід на тему цифрових навичок для всіх категорій населення, продемонструвати під час заходу серіал «Базові цифрові навички для людей елегантного віку»

2️⃣Зробити фото та опублікувати на сторінках у соцмережах пости про подію

3️⃣Надіслати фото та посилання на пости на електронну пошту: ukrbibl@gmail.com

10 бібліотек і хабів, які першими надішлють інформацію про свої заходи, отримають набори повербанків і фірмових пляшок 🥇

Конкурс проводиться спільно з Українською бібліотечною асоціацією за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», який Програма розвитку ООН в Україні реалізує за фінансової підтримки Швеції.

Міністерство цифрової трансформації України

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

Бібліотеки – Хаби цифрової освіти. Практичний посібник [Електронний ресурс] / О. Бруй, Т. Козицька, Г. Мацієвська, С. Моісєєва, І. Шевченко ; ВГО Українська бібліотечна асоціація ; заг. ред. Я. Сошинської ; Проєкт підтримки Дія. – Електронні текстові данні (1 файл 16,37 Мбайт). – Київ : ВГО Українська бібліотечна асоціація, 2023. – 116 с. – Назва з екрана.

Бібліотеки – Хаби цифрової освіти. Практичний посібник 

Цей матеріал підготував  БібліоХаб, ГІЦ (Громадсько інформаційний центр) спільно з ГО"ІРЦМБ" (ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ "ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР МІСТА БУСЬК") та ПЄІ (Пункт Європейської інформації) при Інтернет-центрі Буської бібліотеки посилаючись на https://www.facebook.com/ula.org.ua/posts/pfbid02FcEEPtfTjZkQA7C4dQC215ASiiH9d5gjw7tsbnANheXCF8qP6QPjxgZcpoFjWSM7l

 

Немає коментарів: