пʼятницю, 19 червня 2015 р.

Фотоконкурс: Сфотографуй корупцію

16.06.2015


Transparency International та Thomson Reuters Foundation оголошує світовий фотоконкурс на тему копупції.  Фотографам пропонують проіллюструвати негативний ефект, який корупція спричиняє на наш світ.

До участі у конкурсі допускаються дві вікові категорії учасників: від 18 до 30 років, а також від 31 року і старше. У кожній з цих двох категорій буде об’явлено три переможця.

Автор фотографії, що займе перше місце буде нагороджений подорожжю у Малайзію на 16 Міжнародну антикорупційну конференцію та участю у навчанні для фотожурналістів від Thomson Reuters Foundation. Переможці, що посядуть 2 і 3 місця будуть нагороджені грошовою премією у 500 і 200 євро відповідно.

Кращі роботи, зокрема й ті, що не посіли призові місця, будуть опубліковані на сайтах Transparency International та Thomson Reuters Foundation.

 Аби взяти участь у конкурсі, перейдіть за посиланням на сайт Transparency International: http://www.transparency.org/getinvolved/competitions/

Перед подачею робіт зверніть увагу на вкладки "Contest Theme", "Eligibility", "Judging" та "Terms & Conditions".

Фотороботи можна надсилати до 21 червня 2015 року.

Імена переможців будуть оголошені у липні 2015 року.

Питання щодо конкурсу надсилайте за адресою: competitions@transparency.org

#



Контактна особа: Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна; м.т. 050-352-96-18, e-mail: tymchenko@ti-ukraine.org
м.т. 050-352-96-18, р.т. 044 -52-42,
e-mail: tymchenko@ti-ukraine.org
www.ti-ukraine.org
Довідково:  Transparency International Україна є Представництвом глобальної антикорупційної неурядової організації  Transparency International, що має понад 90 національних представництв та працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: обмежити збільшення рівня корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності і доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше про діяльність організації можна  на сайті  www.ti-ukraine.org.

Немає коментарів: