пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Пункт європейської інформації отримає агітаційні матеріали

Як уже повідомлялось 3 лютого 2016 року в Буській ЦРБ ім. І.Котляревського в межах проекту УБА "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації при бібліотеках" під егідою  програми ЄС «Еразмус +» (Жан Моне) відкриється пункт європейської інформації (Пункти ЄІ). 

Ця урочистість запланована на Дні Європи в Україні : 21-22 травня 2016 року.

А сьогодні ми отримали такого листа

Доброго дня, шановні учасники Мережі пунктів європейської інформації!

1. Надсилаємо Вам у додатку перший випуск інформаційного бюлетеня, створеного за проектом УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках».
Просимо Вас уважно ознайомитись із матеріалами даного випуску!

2. Інформуємо, що на Ваші поштові адреси ми надіслали посилки із промо-матеріалами до Дня Європи, а саме: прапорці на підставці, 5 плакатів та 60 листівок! Просимо Вас на плакатах та листівках вписати адресу ваших бібліотек, де створені Пункти європейської інформації (ПЄІ).

Після отримання посилки просимо Вас надіслати на адресу ukrbibl@gmail.com фото із розміщенням даних матеріалів у вашій бібліотеці та місті.

Також у додатку надсилаємо Вам Рекомендації стосовно святкування Дня Європи у 2016 р.
Звертаємо Вашу увагу, що Мережа центрів європейської інформації України спланувала Кампанію відзначення Днів Європи у цьому році, з якою ви можете ознайомитись тут - http://bit.ly/1TiuXYJ.

3. Просимо Вас у ваших публікаціях в соціальних мережах про даний проект у постах ставити #EULIB, для того аби ми та грантонадавачі могли відслідковувати інформацію про перебіг проекту.

Світлих свят та гарного відзначення Дня Європи!

Немає коментарів: